Mihez ajánljuk?

A bazsalikom ízesítésű kajszibaracklekvár frissítően új ízélményt kínál, ahol a lédús kajszibarack édeskés íze találkozik a bazsalikom aromás, enyhén fűszeres jegyeivel. Különleges kiegészítője lehet sajttálaknak, sajtos és baconos kiflinek, vagy akár egy könnyű nyári desszert, például panna cotta mellé is ajánlott.

Ez a lekvárunk a friss kajszibarack édes-savanykás ízét egyesíti a gyömbér fűszeres, melegítő aromájával, mindezt magas minőségű alapanyagok felhasználásával. Tökéletes választás pitékhez, vajas croissant-hoz vagy akár sült húsok kísérőjeként is.

A vanília ízesítésű kajszibaracklekvár gazdag, selymes textúrájú finomság, amely a friss, lédús kajszibarack és a prémium vanília harmonikus találkozásából születik. Kiválóan illik reggeli palacsintákhoz, süteményekhez vagy akár egy szelet pirítósra is, de a sajtok mellé is nagyszerű választás.

A fodormenta ízesítésű kajszibaracklekvár frissítően különleges kombináció, ahol a kajszibarack természetes édességét a fodormenta üde, hűsítő aromája emeli ki. Tökéletes kiegészítője lehet joghurtos desszerteknek, könnyű nyári salátáknak, vagy akár egy krémes sajttorta tetején is kiválóan megállja a helyét.

A kókusz ízesítésű kajszibaracklekvár egzotikus élményt nyújt, ahol a kajszibarack zamatos édessége a kókusz krémes, trópusi ízével találkozik, mindezt kiváló minőségű alapanyagokból készítve. Különleges kiegészítője lehet süteményeknek, palacsintáknak, vagy akár egy gazdag trópusi pohárkrém rétegeként is.

Az étcsokoládé ízesítésű kajszibaracklekvár a kajszibarack friss, gyümölcsös zamatát ötvözi az étcsokoládé gazdag, mély ízvilágával, mindezt kifogástalan minőségű alapanyagokból. Kiválóan illik piskótákhoz, süteményekhez, vagy akár egy különleges reggeli pirítósra is.

Az oregánó ízesítésű kajszibaracklekvár egyedi ízvilágot teremt, ahol a kajszibarack édes lágyságát az oregánó karakteres, mediterrán fűszeressége gazdagítja, mindezt magas minőségű alapanyagokkal készítve. Kiválóan illik sós kekszekhez, pástétomokhoz vagy grillezett húsok mellé különleges ízvilágot kölcsönözve.

A fahéjas-csillagánizsos baracklekvárunk a kajszibarack zamatos édességét egészíti ki a fahéj meleg fűszerességével és a csillagánizs enyhén édeskés, aromás jegyeivel, mindezt prémium minőségű alapanyagokból készítve. Ideális kiegészítője lehet sült kacsa- vagy pulykaételeknek, illetve ünnepi sütemények töltelékeként is remekül megállja a helyét.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.