A vanília ízesítésű kajszibaracklekvár gazdag, selymes textúrájú finomság, amely a friss, lédús kajszibarack és a prémium vanília harmonikus találkozásából születik. Kiválóan illik reggeli palacsintákhoz, süteményekhez vagy akár egy szelet pirítósra is, de a sajtok mellé is nagyszerű választás.
**Francia pirítós (pain perdu):** A vaníliás baracklekvár tökéletesen illik a francia pirítóshoz. Készítsd el a pirítóst tojásos-tejes keverékben áztatott kenyérszeletekből, majd süsd meg őket aranybarnára. Tálald a vaníliás baracklekvárral és egy kis porcukorral megszórva, valamint friss gyümölcsökkel.
**Vaníliafagylalt:** A vaníliás baracklekvár kiválóan párosítható vaníliafagylalttal. Kanalazz egy kis lekvárt a fagylalt tetejére, és adj hozzá néhány szelet friss barackot vagy bogyós gyümölcsöt. A lekvár édes-savanykás íze és a vanília kellemes aromája tökéletes desszertet alkot.
**Sajttorta (cheesecake):** A vaníliás baracklekvár remek kiegészítője lehet egy szelet sajttortának. Kend a lekvárt a sajttorta tetejére, hogy extra ízt és színt adjon neki. A vaníliás ízvilág jól illik a krémes sajttortához, és elegáns megjelenést kölcsönöz az édességnek.