A fodormenta ízesítésű kajszibaracklekvár frissítően különleges kombináció, ahol a kajszibarack természetes édességét a fodormenta üde, hűsítő aromája emeli ki. Tökéletes kiegészítője lehet joghurtos desszerteknek, könnyű nyári salátáknak, vagy akár egy krémes sajttorta tetején is kiválóan megállja a helyét.
**Lamb Chops (báránykaraj):** Kend meg a báránykarajokat a lekvárral grillezés vagy sütés közben, hogy ízletes mázat kapjanak. Tálald kuszkusszal és grillezett zöldségekkel, hogy a frissítő mentás íz remekül kiegészítse a bárány gazdag ízét.
**Friss kecskesajtos saláta:** Készíts salátát rukkola, spenót, pirított dió, és friss kecskesajt felhasználásával, majd csepegtesd rá a lekvárt. Az édes és mentás íz tökéletesen harmonizál a saláta frissességével és a kecskesajt krémes állagával.
**Joghurtos pohárkrém:** Rétegezd görög joghurtot, granolát és a lekvárt egy pohárban, majd díszítsd friss mentalevelekkel és szeletelt barackkal. Az édes-savanykás lekvár és a mentás aroma remekül kiegészíti a krémes joghurtot és a ropogós granolát.